Relatiegeschenken trends 2021

Heeft u de nieuwste trends op het gebied van relatiegeschenken in 2021 al gespot? Wij helpen u graag op weg met het maken van de juiste keuzes. Ontdek de ultieme lijst met relatiegeschenken. Uit deze lijst blijkt dat duurzaamheid steeds belangrijker wordt binnen een onderneming. Bij veel bedrijfsprocessen wordt tegenwoordig niet alleen gekeken naar onder andere kosten en opbrengsten, maar speelt de duurzaamheid ook een belangrijke rol. 

Duurzame relatiegeschenken

Voor de één is een duurzaam geschenk een product van karton of bamboe, terwijl dit voor een ander meer gaat om producten van gerecyclede materialen. Het geven van duurzame relatiegeschenken is een goede manier om te laten zien dat ook u betrokken bent bij het milieu. Wij hebben voor u de populairste duurzame geschenken in 2021 op een rijtje gezet. 

Duurzame tassen

Er zijn verschillende soorten duurzame tassen met het OEKO-TEX keurmerk. OEKO-TEX is afgeleid van Okotex, ‘Oko’ staat voor eco en ‘tex’ voor textiel. Dit betekent dat de tassen vrij zijn van schadelijke stoffen, zoals lood en cadmium. Daarnaast zijn er ook fairtrade tassen, deze tassen zijn gemaakt met ‘eerlijke handel’. Papieren tassen bedrukken is daarom een opkomende trend. Het keurmerk stelt hoge eisen aan de productieomstandigheden en de prijzen. De boeren in ontwikkelingslanden krijgen een eerlijke prijs voor hun producten. Ook zijn er biologische katoenen tassen. Bij deze tassen is het katoen, voor het telen, niet behandeld met bestrijdingsmiddelen. Toch heeft biologisch katoen vaak een hoge kwaliteit, omdat er geen giftige stoffen in zitten en de katoenplant beter verzorgd is. 

Bamboe pennen

Schenk eens één of meerdere bamboe pennen. Het is misschien niet het origineelste relatiegeschenk, maar het zal zeker in de smaak vallen. Bamboe pennen zijn ecologisch verantwoord, omdat bamboe 
geheel afbreekbaar is. Bamboepennen vallen op, doordat ze sterk zijn en een natuurlijke uitstraling hebben. Wanneer u ervoor kiest om de bamboepennen te voorzien van logo of tekst, zorgt dit voor herkenbaarheid bij de doelgroep. De ontvanger zal op een positieve manier terug denken aan het bedrijf. 

Solar artikelen

Solar producten worden met de jaren populairder. Zeker in 2021 horen producten die werken op zonne-energie. Zo zijn er diverse powerbanks en draadloze opladers die geheel op zonne-energie kunnen werken. Wanneer u kiest voor een relatiegeschenk dat werkt op zonne-energie, verrast u niet alleen uw klanten en zakenrelaties met een luxe relatiegeschenk, u denkt ook nog eens aan het milieu. 

Relatiegeschenken bedrukken

Het bedrukken van duurzame relatiegeschenken is een goed idee. Kies een bedrukking voor op de producten, zoals uw logo of bedrijfsnaam. Bedenk u hierbij dat veel mensen deze bedrukking zullen zien. Door duurzame relatiegeschenken te bedrukken en uit te delen maakt u de ontvangers en uw bedrijf blij. Bekijk deze website voor diverse mogelijkheden! 

Terug naar overzicht

Categoriën

businessissues.nl.nl 2017 2024 | Sitemap | Disclaimer | Privacybeleid |