Schoonmaaktips van een schoonmaker

We hebben er allemaal mee te maken: schoonmaken. Sommige vinden het niet zo erg maar andere hebben er helemaal niks mee. Dit kan meerdere redenen hebben. Natuurlijk kost het tijd en niet iedereen heeft hier tijd voor. Ook kost het aardig wat moeite omdat je fysiek werk verricht. Om je met dit proces te helpen heb ik research gedaan naar tips die een schoonmaker heeft over het schoonmaken, zodat het ook voor jou wat makkelijker wordt.

Tip 1: een staalspons

Is de staalspons een goed middel om mee schoon te maken? Absoluut! Een staalspons kan je perfect gebruiken voor lastige vlekken in de badkamer. Wel is het verstandig om een extra fijne staalspons te gebruiken, zo voorkom je krassen en weet je zeker dat alles brandschoon wordt.

Tip 2: gebruik maizena

Ramen schoonmaken kan heel vervelend zijn. Vooral strepen zijn een veel voorkomend probleem met ramen wassen. Een schoonmaker heeft hier de perfecte oplossing voor! Gebruik een sopje water, daarbij een beetje witte azijn en een theelepel maizena. Op die manier kan je je ramen brand schoonmaken, zonder strepen!

Tip 3: Was in de vriezer

We kennen het allemaal wel: de was doen. Het is iets waar voor je gevoel geen einde aan komt, vooral in een groot huishouden met kinderen. Veel kleding, vooral sportkleding, krijgt naar verloop van tijd een zweetgeur die er na het wassen niet meer uit komt. Dit gebeurt vooral bij kleding dat veel wordt gebruikt. Meestal beland deze kleding in de prullenbak maar dit is absoluut niet nodig! Je kan de kleding in een plastic zak in de vriezer leggen. De vriezer dood namelijk alle bacteriën die die geur produceren, een nieuw leven voor je kleding!

Tip 4: Een schoonmaker inhuren

Deze laatste tip klinkt misschien erg logisch, maar mocht je nou echt moeite hebben met alles schoonmaken kan je altijd nog een schoonmaker inhuren. Een schoonmaker is getraind om jouw huis weer brandschoon te krijgen en weet dus alle bovenstaande tips, plus meer! Veel schoonmakers hebben ervaring bij bijvoorbeeld een hotel schoonmaakbedrijf en hebben dus heel veel kamers moeten schoonmaken. Dit zorgt voor heel veel ervaring die ze kunnen toepassen bij jou thuis.
Ben je woonzaam in Hilversum?

Dan zijn er heel veel schoonmaakbedrijven Hilversum die jou graag helpen binnen je huis.
 

Terug naar overzicht

Categoriën

businessissues.nl.nl 2017 2023 | Sitemap | Disclaimer | Privacybeleid |